Vårvandring

- for hele familien

Våren 2020 vil oppleves litt annerledes enn tidligere.  Vi blir bedt om ikke å samles, og holde avstand fra hverandre. Derfor blir gudstjenestene gjennomført uten publikum, og sendes på sosiale medier, radio og TV. Og akkurat i denne spesielle tiden trenger vi, kanskje enda mer, å høre historien om den korsfestede og oppstandne Jesus. 

Derfor invitere Kirken i Tinn til Digital vårvandring for hele familien.

Kirken i Tinn og Kvite Kyrkjer har valgt 3 forskjellige turer på noen av pilegrimsveiene knyttet til Kvite Kyrkjer. Det blir i perioden 3.april  - 1.mai hengt opp poster med QR kode på. Du kan lese QR koden med mobilen din (pass på at du har tilgang på internett). Du vil da bli tatt til en nettside med tekst, bilde, video, aktiviteter og musikk som handler om 17.mai,  Kristi Himmelfartsdag og Pinsen. Vi kan blant annet røpe at det blir en musikkvideo der Hannah Eline Jøines synger "No livnar det i lundar" akkompagnert av Knut Arne Snøås på orgel. 

Postene henger mellom Austbygde Kyrkje og Mårvikmogen i Atrå. Turen går langs elven og opp til åskanten, forbi Åsral og ta deg på "gamal kyrkjeveg" ned til Mårvikmogen i Atrå. Veien er skiltet med Kvite Kyrkjer skilt. Se  mer nøyaktig beskrivelse her.

Den neste, litt kortere varianten av denne veien starter og slutter ved Sandviken Camping i Austbygde. Her ta du veien bratt opp mot Åsral. Når du kommer opp til grusvegen vil  du se et skilt som ta deg til venstre mot Atrå Kyrkje. Følg skiltet videre til "Gamal kyrkjeveg"  til du ser post nr 16. Vi anbefaler at du går tilbake samme sti ned til Sandviken Camping. Denne stien passer godt for barnefamilier.

Den tredje varianten er pilegimsvegen fra Mæl Kyrkje til Dal Kirke langs elven Måna. Den passer godt fo de som vil gå i et litt lettere terreng. Nøyaktig beskrivelse av denne vandringen finner du her.

 

Postene med QR kode er like på alle de tre vårvandringene og henger oppe fra 3.april (som påskevandring og fra  11.mai 2020 med vårtekstqene.

Et lite inntrykk fra turen mellom Austbygde kirke og Mårvikmågen fra 3.4.2020