Overnattingssteder rundt Tinnsjøen

Gransherad

Overnatting  i Gransherad via AirBnB.

Utenom denne overnattingsmulighet er en familie i gang med å bygge et overnattingsplass for pilegrim. Du kan gjerne sent meg en melding, med dato og jeg kan etterspørre om det vil være mulig. Ellers er det også mulig å sove i Mæl og ta bussen til Gransherad tidlig på morgenen. 


Hovin

Fjellblikk Kafé & Overnatting 

Fjellblikk Kafé i Hovin ligger ved Hovinheia i retning Austbygde og tilbyr overnatting i hytter og rom samt matservering. Det er mulig å spørre om skyss fra/til Hovin kyrkje. Informasjon og kontaktinformasjon finner du på deres Facebook Side eller ved å sende en mail til  asbjorn.sauro@gmail.com

ved Hovin kyrkje

er det mulig å sette opp telt på plen utenfor kyrkje område, der finnes også åpen toalett. Vær ops at du må ta med drikkevann og mat, fordi det ikke er en butikk i nærheten.


Austbygde

Sandviken Camping 

Sandviken Camping tilbyr overnatting i eget telt, overnatting i glamping eller hytter samt matservering.

De minste hyttene er for 2 til 3 personer, de har minikjøkken og felles bad i sanitæranlegget. Prisene varierer fra 650 – 750kr.

Sengetøy med håndkle kan leies til kr 125 NOK per pers.

På kvelden kan man benytte seg av saunatønna, med utsikt mot Tinnsjøen, for å slappe riktig av og varme opp ømme muskler og ben.

Kafeen tilbyr frokosttallerken med egg og bacon fra kl. 8 – 10 og ellers hamburger, pizza, nachos fra kl. 13-20.

Det er mulig å få med seg ferske brød og rundstykker før man legger ut på neste etappe.

Mer informasjoner finner du her: sandviken-camping.no


Atrå

Sandven Friluftsområde

ligger rett ved Tinnsjøen. Du følger veien mellom Atrå skole og Håndverkssenter (på motsatt side av Atrå kyrkje) til du ser skilt som viser deg mot "Vassreisa". Denne stien følger du langs med bekken mot Tinnsjø (1km) Der møter du først på speider lageret, med en enkelt utedo og litt lenger langs stranden kommer du til en fin rasteplass med minnestein til utvandringen og litt lenger inn i skogen finnes en do. Vær ops at du må ta med drikkevann og at det er mulig å handle på spar butikken du kommer forbi inn mot Atrå. 


Mæl

Tinnsjø Kro og Camping 

Dessverre måtte Tinnsjø Kro og Camping stenge i mai 2020, inntil videre finnes det ingen overnattingsted i Mæl. Vi anbefale derfor å dele opp turen fra Austbygde til Mæl og går isteden en dag fra Austbygde til Atrå (overnatte en gang til i Austbygde) og ta neste dagen turen fra Atrå til Dal.

 

Mæl Rasteplass

 

På motsatt side av Campingplassen finner du Mæl Rasteplass, som ligger rett ved Tinnsjøen. Der er det en dekket sitteplass med toalett, samt flere sitteplasser ute og mulighet for å sette opp telt ved Tinnsjøen. Vær ops at du må ta med drikkevann og mat, det er ingen butikk i nærheten.AirBnB

Privat overnatting via Airbnb 

Visit Rjukan

Flere overnattingssteder i Tinn finner du også på Visit Rjukan sin nettside.